Video

Več si oglejte na https://tvlasko.si/

FUTSAL 2018

4.KOLO OBČINSKE LIGE : tesna zmaga vrha nad laškim

V petek 27.4. 2018 sta se v 4. krogu občinske futsal lige med seboj pomerili moštvi ŠD Vrh nad Laškim in Amaterji Seproel. Po ogorčeni borbi, se je z rezultatom 3:2 veselilo moštvo ŠD Vrh nad Laškim.

3.KOLO OBČINSKE LIGE : prepričljiva zmaga moštva šd breze proti hajek team špica pizza

V petek 20.4. 2018 sta se v 3. krogu občinske futsal lige med seboj pomerili moštvi ŠD Breze in Hajek Team Špica Pizza. Z rezultatom 12:1 se je veselilo moštvo ŠD Breze.

2.KOLO OBČINSKE LIGE : prepričljiva zmaga moštva as kačičnika

V petek 13. aprila 2018 sta se v 2. krogu občinske futsal lige med seboj pomerili moštvi PGD Laško in AS Kačičnik. Z rezultatom 4:1 se je veselilo moštvo AS Kačičnik.

1.KOLO OBČINSKE LIGE : visoka zmaga aktualnih prvakov

V petek 6. aprila 2018 sta se v 1. krogu občinske futsal lige med seboj pomerili moštvi Cinkarna Celje in Prevozništvo Rogel. Boljši so bili aktualni prvaki iz Celja z rezultatom 11:2.

FUTSAL 2017

ob zaključku občinske lige na vrhu ekipi petrol in cinkarna celje 

Konec oktorbra je bil odigran zadnji, 18. krog futsal lige. Medtem ko so bili zmagovalci 1. lige že znani pred zadnjim krogom, je boj za drugo mesto potekal med ekipama Alfa Force in ŠK Breze. Dvoboj med slednjima je spremljala tudi naša ekipa. Utrinke s tekme, na kateri je padlo kar 13 golov, si lahko ogledate na spodnji povezavi, kjer je ob koncu prispevka še povzetek z zaključka letošnje lige, ko je potekala podelitev pokalov najuspešnejšim ekipam in posameznikom.

Tekme 2. lige, kjer je boj za prvo mesto potekal vse do zadnjega kroga, so se zaključile 20. oktobra.  Vrh lestvice je osvojila ekipa Petrol, iz slednje pa prihajata tudi naj vratar David Sevšek in naj igralec Klemen Gaberšek. Drugo mesto je pripadalo ekipi Amaterji, tretje pa Dramljam. Najuspešnejši strelec je z 18 goli postal Damjan Koreziz ŠD Vrh nad Laškim. Organizatorji so podelili še nagrado za fair play, ki jo je prejela ekipa AS Kačičnik.

Najuspešnejša ekipa 1. lige je z vsemi osvojenimi točkami postala Cinkarna Celje. Na drugo stopničko so stopili nogometaši ekipe Alfa Force, tretja je bila ekipa ŠK BrezeBojan Čonkaš iz Cinkarne Celje je postal naj vratar, iz iste ekipe je tudi naj igralec Mišo Bodiroža. Z 28 goli je najuspešnejši strelec postal David Pipan iz ekipe Hajek Team. ŠK Breze je prejel še nagrado za fair play, organizatorji pa so za fair play nagradili tudi posameznika, Marka Drakslerja iz Lipovega Lista.

Pokali so bili podeljeni tudi ekipam in posameznikom iz Veteranske lige. Že šestič je pokal najvišje dvignila ekipa Aranžerji, drugo mesto je osvojila ekipa Šmohor, tretjega pa Zlatorog. Naj vratar je postal Franci Barlič iz ŠD Vrh, Andrej Marot iz ekipe Zlatorog je bil razglašen za naj igralca, najuspešnejši strelec v letošnji sezoni je s 30 goli postal Matjaž Toplak iz ekipe Holzpikerji, nagrado za fair play pa je prejela ekipa Holzpikerji.

Preostali rezultati 18. kola 1. lige

1. liga
ŠD Ranivok 2007 : Darles – 3 : 0
Laško pivo : ŠD Jurklošter – 4 : 5
Alfa Force : ŠK Breze – 8 : 5
Hajek Team : Cinkarna Celje – 3 : 5
Štore Team : Lipov List – 4 : 4

18.KOLO OBČINSKE LIGE : ekipa petrol najboljša v drugo ligaški konkurenci 

Ekipe druge lige so v petek odigrale zadnje kolo občinske futsal lige, ko so se za vrh lestvice borile tri ekipe. V najboljšem položaju je pred zadnjo tekmo bila ekipa Petrol, ki je prvo mesto zadržala z zmago nad moštvom Vama gradnje. Tekmo omenjenih ekip smo spremljali tudi mi, več o dogajanju na tekmi pa si lahko ogledate v prispevku.

18. kolo prve lige, katere zmagovalec je že znan, bo odigrano v petek, 27. 10. Po koncu tekem bo v Gostišču Bezgovšek sledila še podelitev pokalov najboljšim ekipam in posameznikom

17.KOLO OBČINSKE LIGE : odigrane tekme predzadnjega kola lige

Petkove popoldanske in večerne ure so bile na šolskem igrišču v Laškem namenjeje predzadnjemu kolu občinske futlsal lige. V 17. kolu smo spremljali drugoligaški dvoboj ekip Dramlje in PGD Laško. Po prvih 20 minutah tekme je bolje kazalo nogometašem Dramelj, ki so si priigrali dva gola prednosti (2 : 0), a je v drugem delu ekipa PGD Laško trikrat žogo poslala v nasprotnikov gol, medtem ko so igralci Dramelj dosegli le še en zadetek. Tekmeca sta si z rezultatom 3 : 3 razdelila po točko.

18. kolo lige bo odigrano v dveh delih – v petek, 20. 10., se bodo pomerile ekipe iz 2. lige, teden kasneje pa bodo zadnjo kolo odigrale še prvoligaške ekipe.

Preostali rezultati

1. liga
Darles : Cinkarna Celje – 2 : 1
ŠD Ranivok 2007 : ŠK Breze – 1 : 4
Hajek Team : Laško pivo – 2 : 0
Štore Team : Alfa Force – 2 : 8
ŠD Jurklošter : Lipov List – 1 : 3

2. liga
Amaterji : Petrol – 5 : 0
Vama Gradnje : Play Off Debro – 4 : 3
Dramlje : PGD Laško –  3 : 3
AS Kačičnik : ŠD Vrh nad Laškim – 0 : 4
Sharks Rečica : ŠD Rečica – 3 : 2

16.KOLO OBČINSKE LIGE : //

15.KOLO OBČINSKE LIGE : z dvema goloma prednosti do nove zmage vrh

Prejšnji petek sta se na šolskem igrišču v 15. kolu občinske futsal lige pomerili drugoligaški ekipi Vama Gradnje in ŠD Vrh nad Laškim. Boljši so bili nogometaši Vrha z rezultatom 2 : 4.

Preostali rezultati

1. liga
Štore Team : ŠK Breze – 10 : 6
ŠD Ranivok 2007 : Cinkarna Celje – 1 : 8
Alfa Force : ŠD Jurklošter – 7 : 1
Hajek Team : Lipov List – 2 : 1
Laško pivo : Darles – 5 : 7

2. liga
PGD Laško : Petrol – 0 : 6
ŠD Vrh nad Laškim : Vama Gradnje – 4 : 2
Sharks Rečica : Amaterji –  2 : 2
Dramlje : AS Kačičnik – 3 : 1
ŠD Rečica : Play Off Debro – 7 : 5

14.KOLO OBČINSKE LIGE : laško pivo in lipov list do ene točke

Z manjšo zamudo objavljamo povzetek tekme 14. kola občinske futsal lige med ekipama Laško pivo in Lipov List. Po napeti končnici se je tekma z rezultatom 3 : 3 končala brez zmagovalca.

13.KOLO OBČINSKE LIGE : //


12.KOLO OBČINSKE LIGE : laško pivo do zmage v zadnji sekundi tekme

S septembrom se  je začel jesenski del občinske futsal lige – 11. kolo smo izpustili, smo pa bili na šolskem igrišču v Laškem pretekli petek, ko je bilo odigrano 12. kolo. Spremljali smo dvoboj prvoligaških ekip Štore team in Laško pivo. Slednja se je tudi veselila zmage z rezultatom 4 : 3 – zmagovalni zadetek so nogometaši dosegli v izdihljajih tekme.


11.KOLO OBČINSKE LIGE : //

10.KOLO OBČINSKE LIGE : CINKARNA CELJE PO SPOMLADANSKEM DELU LIGE S POLNIM IZKUPIČKOM TOČK

V zadnjem kolu spomladanskega dela lige smo spremljali dvoboj Cinkarne Celje in Štore Team. Zmage so se z rezultatom 7 : 2 veselili nogometaši Cinkarne, ki po 10. kolih ostajajo neporaženi in s 30 točkami na vrhu lestvice 1. lige.

9.KOLO OBČINSKE LIGE : ŠD RANIVOK 2007 DO ŠESTE ZMAGE POTRDIL UVRSTITEV V 1.LIGO

V petek so nogometaši odigrali 9. kolo občinske futsal lige. Odigranih je bilo deset tekem, mi pa smo spremljali obračun med ekipama Sharks Rečica in ŠD Ranivok 2007 – z rezultatom 2 : 7 so slavili slednji.

S tekmami 9. kola se je končal tudi skupinski del tekmovanja, ki je določil, katere ekipe bodo v drugem delu igrale v 1. in katere v 2. ligi. Prve tekme bodo odigrane že ta petek.

Preostali rezultati

Skupina A
Vama Gradnje : Inox Vrbovšek – 0 : 2
Play Off Debro : Hajek Team – 1 : 13
Lipov List : Darles – 1 : 1
ŠD Vrh nad Laškim : ŠK Breze – 0 : 10
PGD Laško : Štore Team – 2 : 5

Skupina B
Cinkarna Celje : Alfa Force – 3 : 0
Amaterji : AS Kačičnik – 4 : 2
Dramlje : ŠD Jurklošter –  7 : 0
Laško Pivo : ŠD Rečica – 3 : 0
Sharks Rečica : ŠD Ranivok 2007 – 2 : 7

8.KOLO OBČINSKE LIGE : OSEM GOLOV ZA ZMAGO LIPOVEGA LISTA

Na prvi junijski petek so bile na šolskem igrišču v Laškem odigrane tekme 8. kola občinske futsal lige. V skupini A smo spremljali tekmo med Lipovim listom in Vama gradnjami ter v 40 minutah videli osem zadetkov. Uspešnejši so bili nogometaši Lipovega lista, ki so vpisali peto zmago, Vama gradnje pa ostajajo pri dveh.

7.KOLO OBČINSKE LIGE : NOGOMETAŠI KAČIČNIKA DO DRUGE ZMAGE

Petkovo popoldne je bilo namenjeno 7. kolu občinske futsal lige. Spremljali smo tekmo skupine B, kjer sta se med seboj pomerili ekipi ŠD Rečica in AS Kačičnik. Z rezultatom 2 : 4 so bili boljši slednji.

Preostali rezultati

Skupina A
Inox Vrbovšek : Play Off Debro – 7 : 1
PGD Laško : Darles – 2 : 2
Lipov List : Hajek Team – 5 : 1
ŠD Vrh nad Laškim : Štore Team – 5 : 4
Vama Gradnje : ŠK Breze – 3 : 9

Skupina B
ŠD Rečica : AS Kačičnik – 2 : 4
ŠD Jurklošter : Cinkarna Celje – 0 : 2
Alfa Force : ŠD Ranivok 2007 –  7 : 0
Amaterji : Sharks Rečica – 5 : 2
Dramlje : Laško Pivo – 4 : 5

6.KOLO OBČINSKE LIGE : VISOKA ZMAGA ŠK BREZ

Šolsko igrišče v Laškem je v petek gostilo 6. kolo občinske futsal lige. V skupini A sta se pomerili ekipi ŠK Breze in Play Off Debro. Nogometaši iz Brez so si v prvem polčasu priigrali prednost šestih golov (8 : 2), s podobno igro pa nadaljevali tudi v drugem delu srečanja in si priigrali še šesto zmago v prvem delu lige. Ekipa Brez s popolnim izkupičkom 18 točk zaseda vrh skupine A, medtem ko je ekipa Debra še brez osvojene točke na 10. mestu.

5.KOLO OBČINSKE LIGE :

Prazno!

4.KOLO OBČINSKE LIGE : DRAMLJE DO DRUGE ZMAGE

Nogometaši so v petek odigrali 4. kolo občinske futsal lige. Tokrat smo spremljali skupino B, in sicer ekipi Dramlje in Sharks Rečica – z rezultatom 6 : 3 so bili boljši igralci iz Dramelj.

Preostali rezultati

Skupina A
Inox Vrbovšek : Darles – 3 : 10
ŠK Breze : Hajek Team – 4 : 2
Štore Team : Lipov List – 6 : 2
Vama Gradnje : ŠD Vrh nad Laškim – 3 : 3
Play Off Debro : PGD Laško – 2 : 3

Skupina B
Dramlje : Sharks Rečica – 6 : 3
ŠD Ranivok 2007 : AS Kačičnik – 5 : 3
ŠD Rečica : Alfa Force – 3 : 7
Cinkarna Celje : Amaterji – 7 : 2
Laško Pivo : ŠD Jurklošter – 1 : 2

3.KOLO OBČINSKE LIGE : ŠTIRJE GOLI ZA ZMAGO HAJEK TEAMA

V petek so bile na šolskem igrišču odigrane tekme 3. kola občinske lige v fulsalu. Ponovno smo spremljali tekmo skupine A, tokrat med ekipama Inox Vrbovšek in Hajek Team. Na sreačnju so bili štirikrat uspešni nogometaši Hajek Teama, medtem ko njihovim nasprotnikom ni uspelo doseči gola. Ekipa Hajek Team ima po odigranih 3 kolih 7 točk, ekipa Inox Vrbovšek pa ostaja brez osvojene točke.

2.KOLO OBČINSKE LIGE : DO ZMAGE V PREDZADNJI MINUTI

V 2. kolu občinske futsal lige sta iz skupine A na igrišče stopili ekipi PGD Laško in Lipov List. V prvem delu igre nogometaši niso zatresli mreže gola, a vseeno smo videli nekaj lepih priložnosti za zadetke na obeh straneh. S podobno igro sta moštvi nadaljevali tudi v drugih dvajsetih minutah tekme, a za prvi gol smo morali počakati vse do konca tekme, ko so dve minuti pred sodnikovim piskom zadeli igralci PGD Laško in si priigrali zmago z 1 : 0.

Preostali rezultati

Skupina A
Lipov List : PGD Laško – 0 : 1
ŠD Vrh nad Laškim : Play Off Debro – 12 : 0
Štore Team : Hajek Team – 4 : 4
Inox Vrbovšek : ŠK Breze – 1 : 6
Darles : Vama Gradnje – 10 : 0

Skupina B
ŠD Rečica : ŠD Jurklošter – 1 : 6
AS Kačičnik : Laško Pivo – 1 : 4
Cinakrna Celje : Sharks Rečica – 6 : 0
Amaterji : ŠD Ranivok 2007 – 3 : 4
Alfa Force : Dramlje – 3 : 0

1.KOLO OBČINSKE LIGE : PREPRIČLJIVA ZMAGA ŠK BREZE

V 1. kolu občinske futsal lige smo ponovno spremljali dvoboj ekip ŠK Breze in Darles. Nogometaši so se med seboj pomerili že na finalu pokalnega tekmovanja, kjer so bili po kazenskih strelih uspešnejši igralci Darlesa, na tokratni ligaški tekmi pa so prepričljivo zmagali igralci iz Brez. Že po prvih 20 minutah igre so štirikrat zatresli nasprotnikovo mrežo, s podobno igro pa so nadaljevali tudi v drugem delu tekme. Tekma se je končala z rezultatom 7 : 1.

Preostali rezultati

Skupina A
ŠK Breze : Darles – 7 : 1
Inox Vrbovšek : Štore Team – 7 : 8
Hajek Team : PGD Laško – 5 : 3
Lipov List : ŠD Vrh nad Laškim – 5 : 1
Play Off Debro : Vama Gradnje – 1 : 6

Skupina B
Alfa Force : AS Kačičnik – 6 : 0
Dramlje : Cinkarna Celje – 3 : 4
Sharks Rečica : ŠD Jurklošter – 0 : 4
ŠD Rečica : ŠD Ranivok 2007 – 5 : 7
Amaterji : Laško Pivo – 0 : 0

POKALNO TEKMOVANJE DOBILA EKIPA DARLESA

Uverturo so v občinsko futsal ligo je predstavljalo petkovo pokalno tekmovanje. Na igrišče je stopilo 17 ekip, po sistemu izločanja pa sta do finala prišli ekipi Darles in ŠK Breze. Vodstvo Darlesa z 2 : 0 so igralci iz Brez do konca tekme izničili, a so bili pri kazenskih strelih po koncu rednega dela tekme boljši njihovi nasprotniki.

FUTSAL 2016

ZNANE NAJBOLJŠE EKIPE IN POSAMEZNIKI LETOŠNJE SEZONE OBČINSKE FUTSAL LIGE

Ob koncu letošnje sezone občinske futsal lige so se nogometaši zbrali na zaključni podelitvi pokalov najboljšim ekipam in posameznikom.

18. KOLO OBČINSKE LIGE : TESNA ZMAGA EKIPE ALFA FORCE

V predzadnjem krogu prve lige smo spremljali vodilni ekipi  ŠK Breze (v zelenih) in Alfa Force (v vijoličnih dresih). Napeto tekmo, ki je bila odločena šele pet minut pred zadnjim sodniškim žvižgom, so z 1 : 2 dobili igralci Alfa Force.

Igralci prve lige bodo v petek odigrali zadnji krog prvenstva, ekipe v drugi pa so ga že končale. Prvaki drugoligaške konkurence so postali igralci Kompol, drugo mesto je zasedla ekipa Sumo FC, na tretjo stopničko pa je stopila ekipa Avtošola Krajnc.

17. KOLO OBČINSKE LIGE : V NAPETI TEKMI ZMAGA ALFA FORCE

Odigrano je bilo 17. kolo občinske futsal lige. V petek, 7. oktobra, smo spremljali tekmo 1. lige med ekipama Cinkarna Celje v oranžnih oz. markirnih majicah in Alfa Force v roza dresih. Prvi polčas je pripadal igralcem Alfa Force, ki so na odmor odšli s prednostjo dveh golov, vendar so jih Celjani v drugem polčasu v 29. minuti dohiteli. Kasneje bi lahko igralci iz Celja rezultat spreobrnili, a je žoga končala v vratnici, zato pa so se na drugi strani nasprotniki veselili še dveh zadetkov in končne zmage z 2:4

16. KOLO OBČINSKE LIGE : SUMO FC ZANESLJIVO DO SEDME ZMAGE V SEZONE

V petek, 30. 9., je bilo odigrano 16. kolo občinske futsal lige. Tokrat smo spremljali tekmo 2. lige med ekipama Sumo FC in MOC Amaterji. Zanesljive zmage z rezultatom 8 : 1 so se veselili igralci Suma, ki so si v prvem delu tekme priigrali dva gola prednosti (3 : 1), nato pa v nadaljevanju tekme svojo prednost le še poviševali.

15. KOLO OBČINSKE LIGE : IGRALCI ALFE FORCE V ZAČETKU DRUGEGA POLČASA NAREDILI PREDNOST ZA ZMAGO

V petek, 23. 9. 2016, je bilo odigrano 15. kolo občinske futsal lige. Spremljali smo prvoligaški obračun med ekipama Lipov List in Alfa Force. Končne zmage so se z izidom 3 : 5 veselili slednji.

14. KOLO OBČINSKE LIGE : NA RAZMOČENEM IGRIŠČU ZMAGA PGD LAŠKO

Petkove tekme 14. kroga občinske futsal lige so občasno zmotile dežne kaplje. Med drugim tudi tekmo 2. lige, ki jo je spremljala naša ekipa. Ekipi PGD Laško v rdečih in Sharks Rečica v modrih dresih sta se po 40 minutah razšli z rezultatom 3 : 1, zmage pa so se veselili prostovoljni gasilci.

13. KOLO OBČINSKE LIGE : štirje goli za zmago šd vrh nad laškim

V 13. kolu občinske futsal lige smo spremljali tekmo 2. lige med ekipama ŠD Vrh nad Laškim in  Kompole. Po tem, ko se v prvem polčasu mreža ni zatresla na nobeni strani, smo v drugem delu tekme videli pet zadetkov. Zmage z rezultatom 4 : 1 so se na koncu veselili igralci Vrha.

12. kolo občinske lige : zmaga šk breze za tri gole

V tokratnem kolu smo spremljali tekmo prvoligaških ekip ŠK Breze in Jurklošter, kjer so se zmage veselili nogometaši iz Brez, ki so nasprotnike premagali z rezultatom 5 : 2. Brezani so vodili že po prvem delu tekme (2 : 0), nato pa so v začetku drugega polčasa nogometaši iz Jurkloštra uspeli zaostanek znižati. V nadaljevanju so igralci ŠK Breze ponovno povišali prednost in ušli na štiri gole prednosti, a so pred zadnjim sodniškim piskom Jurkloštrčani še zatresli mrežo nasprotnikovega gola in s tem postavili končen rezultat 5 : 2.

11. KOLO OBČINSKE LIGE : PO POLETNEM PREMORU PETKI PONOVNO V ZNAMENJU FUTSALA

Po poletnem premoru so se na igrišču OŠ Primoža Trubarja Laško v petek, 26. 8., ponovno zbrali nogometaši, ki so odigrali 11. kolo občinske futsal lige. V drugem delu letošnje sezone bodo ekipe igrale v 1. in 2. ligi, kamor so se uvrstile na podlagi prvega dela lige. V 1. ligi se bodo za najvišja mesta potegovale ekipe Alfa Force, ŠK Breze, Laško Pivo, Cinkarna Celje, Hajek Team, Lipov List, Shisha Bar, Jurklošter, v 2. ligi pa bodo nastopale ekipe Kompole, MOC Amaterji, AŠ Krajnc, Sumo FC, Play Off debro, ŠD Vrh nad Laškim, AS Kačičnik, Zagrad, Sharks Rečica, PGD Laško.

V 11. kolu smo spremljali tekmo 2. lige med ekipama Sumo FC in Sharks Rečica. Zmage so se na koncu veselili prvi, ki so si prednost dveh golov priborili že do polčasa, v nadaljevanju tekme pa so svojo prednost še povišali na 4 gole. Nogometaši iz Rečice se vseeno niso predali in so ob zaključku rezultat uspeli znižati – v 38. minuti je za končnih 5 : 2 zadel Ferlič.

10. KOLO OBČINSKE LIGE : TEKMA MED SUMOM FC IN PGD LAŠKO ODLOČENA V PREDZADNJI MINUTI

V petek, 17. junija, so ekipe, ki so po novem razdeljene v 1. oz. 2. ligo, odigrale tekme 10. kola občinske lige. Naša ekipa je tokrat spremljala tekmo 2. lige med Sumom FC in Prostovoljnim gasilskim društvom Laško. Prvi polčas se je končal brez zadetka, edini gol na srečanju pa smo videli šele v 39. minuti, s katerim so nogometaši Suma prišli do vodstva z 1 : 0 in s tem tudi do zmage.

Pred nogometaši je zdaj poletni odmor, na  laškem igrišču pa se bodo ponovno srečali 26. avgusta.

9. KOLO OBČINSKE LIGE : TEKMO ODLOČILA OBRAMBA

Petkova tekma, na kateri smo spremljali dvoboj skupine A med ekipa Laško Pivo in Play Off Debro, je postregla le z enim golom in bila napeta vse do zadnje minute. Obe ekipi sta bili nevarni v napadu, a vsakokrat je zdržala obramba, pri čemer sta se večkrat izkazala oba golmana, ki sta svoja gola zaklenila. Edini gol smo videli v 7. minuti, ko je bil natančen Klemen Cokan, ki je ekipo Laško Pivo popeljal do nove zmage (1 : 0).

Z naslednjim kolom (že v petek, 17. 6.) se bodo ekipe iz skupine A in B združile – prve štiri uvrščene ekipe iz obeh skupin bodo igrale v 1. ligi, zadnjih pet se jih bo pomerilo v 2. ligi. V 1. ligi bodo zaigrali Cinkarna Celje, Laško Pivo, Lipov List, Jurklošter, Alfa Force, ŠK Breze, Shisha Bar in Hajek Team, 2. ligo pa bodo zastopale ekipe MOC Amaterji, Kompole, Play Off Debro, PGD Laško, ŠD Vrh nad Laškim, AŠ Krajnc, Sumo FC, Zagrad, Sharks Rečica in AS Kačičnik.

8. KOLO OBČINSKE LIGE : MOC AMATERJI Z ZMAGO NAPREDOVALI NA LESTVICI

V 8. kolu občinske lige smo ponovno spremljali tekmo skupine A, tokrat med Športnim društvom Vrh nad Laškim in MOC Amaterji. Čeprav so nogometaši z Vrha povedli že v prvi minuti tekme, pa so nato pobudo na igrišču prevzeli Amaterji, ki so do polčasa že vodili z 2 : 5. V drugem polčasu sta obe ekipi mrežo nasprotnikov zatresli le še vsaka po enkrat in tako so s končnim rezultatom 3 : 6 slavili MOC Amaterji. Po petkovi zmagi so MOC Amaterji v skupini A skočili za mesto višje in zasedajo 5. mesto, Športno društvo Vrh nad Laškim ostaja na 9.

7. KOLO OBČINSKE LIGE : OSEM GOLOV ZA ZMAGO AŠ KRAJNC

Nogometaši Zagrada in AŠ Krajnc so v 7. kolu občinske lige drug drugemu zabili kar 14 golov. Bolje so tekmo začeli igralci AŠ Krajnc, ki so v 4. minuti povedli, nato pa so Zagrajčani z goloma Krivca in Rističa povedli. Do konca prvega dela tekme so bili nogometaši AŠ Krajnc še trikrat uspešni, novega vodstva pa do konca tekme niso več izpustili iz rok. Čeprav so se igralci Zagrada v drugem polčasu nasprotnikom približali na le gol zaostanka, jim ti niso pustili narediti preobrata – v zadnjih 10 minutah so zadeli še trikrat, medtem ko so Zagrajčani dosegli le en gol. Zmage so se na koncu s 6 : 8 veselili AŠ Krajnc.

6. KOLO OBČINSKE LIGE : ALFA FORCE V DRUGEM POLČASU ODLOČILA TEKMO

V 6. kolu lige smo spremljali dvoboj skupine B med ekipama Hajek Team in Alfa Force. Zmage so se veselili slednji, ki so nasprotnike odpravili z rezultatom 1 : 7. Po porazu so igralci Hajek Teama po lestvici padli za eno mesto in so trenutno drugi, medtem ko Alfa Force ostajajo na 4. mestu.

5. KOLO OBČINSKE LIGE : ŠK BREZE PREPRIČLJIVO DO NOVE ZMAGE 

Ponovno smo se v petek, 13. aprila, nahajali na šolskem igrišču v Laškem, kjer smo spremljali tekmo skupine B med Športnim klubom Breze in Sumom FC. Kar trinajstkrat je žoga pristala v golu – nogometaši iz Brez so v nasprotnikov gol zadeli desetkrat (štirikrat je bil uspešen Marot, trikrat Plahuta, dvakrat Jecl, en gol je dosegel Kocman), ekipa Sumo FC pa je bila uspešna trikrat (dva gola je zadel Lazić, enega Trbovc).

4. KOLO OBČINSKE LIGE : EKIPI HAJEK TEAM IN SISHA BAR Z NEODLOČENIM IZIDOM OSTAJATA NA VRHU LESTVICE SKUPINE B  

V petek, 6. aprila, sta se v 4. krogu občinske lige v futsalu pomerili prvouvrščeni ekipi skupine B. Hajek Team  in Shisha Bar sta se razšla z neodločenim izidom (2 : 2), še vedno pa ostajata na vrhu lestvice v svoji skupini. Za Hajek Team je bil dvakrat uspešen Denis Krašovc, pri ekipi Shisha Bar pa sta mrežo nasprotnikov zatresla Amadej Škratek in Damijan Jelen.

V 3. krogu občinske lige zmaga Jurkloštra nad PGD Laško

V 3. krogu občinske lige v futsalu smo v petek 22. aprila lahko spremljali tekmo skupine A med moštvoma PGD laško, v rdečih dresih, ter Jurklošter. Vabljeni k ogledu prispevka.

Tesna zmaga Cinkarne Celje

V 2. kolu občinske lige v futsalu smo spremljali tekmo skupine A med Cinkarno Celje in Laškim Pivom. Za slednjo ekipo je bila to sicer prva tekma v letošnji ligi, saj so bili v 1. kolu prosti. Po vodstvu Cinkarne Celje z 2 : 0 po prvem delu tekme je ekipa Laško Pivo v drugem delu rezultat izenačila – a že minuto oz. dve kasneje so nogometaši iz Celja z dvema zaporednima goloma ponovno ušli na dva gola razlike. Igralci Laškega Piva so nato še uspeli zaostanek zmanjšati na 4 : 3, a jim je dobra obramba Celjanov preprečila ponovno izenačenje. Zmaga je tako odšla v Celje.

Petkovi večeri ponovno v znamenju občinske lige v futsalu

Kljub dežju se je v petek na šolskem igrišču v Laškem odvil prvi krog občinske lige v futsalu. Spremljali smo tekmo skupine A, kjer sta si nasproti stali ekipi Lipov list in Kompole.
Je pa dež ponagajal tehniki, zato tokrat žal ni izjav predstavnikov ekip.

Občinska fultsal liga: V pokalnem tekmovanju najuspešnejša ekipa Laško pivo

Za uvod v občinsko futsal ligo je v petek, 1. 4. 2016, na šolskem igrišču v Laškem potekalo pokalno tekmovanje, ki se ga je udeležilo 17 ekip. Skozi sito izločilnih bojev sta se v finale uvrstili ekipi Vrh nad Laškim in Laško pivo, slednja pa je na koncu tudi visoko dvignila pokal – nasprotnike so premagali z rezultatom 0 : 1.

FUTSAL 2015

Po zadnjem krogu Občinske futsal lige pokali v rokah najuspešnejših

V petek, 30. 10., smo spremljali še zadnje tekme letošnje Občinske futsal lige. Tekma 18. kroga 2. lige med Shisha Barom in ŠD Vrh nad Laškim ni odločala o končnem vrstnem redu na vrhu lestvice, a vendar sta obe ekipi sploh v prvem polčasu prikazali napadalno in izenačeno igro (1 : 1). V začetku drugega dela srečanja so Shisha Barovci uspeli dvakrat preigrati nasprotnike in povišali prednost, ki so jo do zaključka tekme le še povečevali in z naskokom štirih golov prednosti tudi zmagali (6 : 2).

Z dobro obrambo do zmagovalcev Občinske futsal lige

Pred 18. krogom 1. lige je bil vrh lestvice že oddan Cinkarni Celje, pa vendar smo na petkovi tekmi med slednjo in ŠD Vrh nad Laškim videli napadalno igro na obeh straneh. Po štiridesetih minutah igre so bili s 5 : 2 uspešnejši Celjani. Ob koncu sta nam predstavnika ekip zaupala vtise letošnje lige, ki so jo Celjani končali na 1. mestu, nogometaši z Vrha pa so zasedli 5. mesto.

V predzadnjem krogu uspešnejša ekipa PGD Laško

Za nogometaši občinske futsal lige je 17. krog, v katerem smo spremljali srečanje med ekipama Barbara Team in PGD Laško. V prvem polčasu smo bili priča le enemu golu, v zaključku tekme pa smo videli še dva – vse tri gole so zadeli nogometaši PGD Laško in predzadnji krog lige končali z zmago.

Tekmo med ŠK Breze in ŠD Rečica odločila obramba

V 16. krogu smo spremljali srečanje med ŠK Breze in ŠD Rečica, ki se je po borbeni igri, predvsem pa čvrsti obrambi končalo z zmago prvih. Dvakrat so nogometaši iz Brez uspeli prebiti obrambo Rečičanov, medtem ko so slednji predvsem v zadnjih minutah tekme večkrat streljali proti golu nasprotnikov, vendar je vratar ubranil vse poskuse Rečičanov.

ŠD Vrh nad Laškim v zadnjih minutah tekme do izenačenja

V petek so bile odigrane tekme 15. kroga občinske lige v futsalu. Tokrat smo spremljali tekmo 1. lige med ŠD Vrh nad Laškim 1 in Bako Hajek Teamom. Bolje so začeli nogometaši z Vrha, ki so že v začetku tekme povedli, nato pa je v začetku drugega polčasa pobudo na igrišču prevzela ekipa Bako Hajek Team, ki je najprej izenačila, nato pa še povedla. Zadnje minute tekme so nato ponovno pripadale ŠD Vrh nad Laškim, ki so uspeli izenačiti na 2 : 2, vratnica in nasprotnikov vratar pa sta nogometašem preprečila morebitno zmago.

V dveh minutah preobrat za zmago Zagrada

V deževnem petkovem popoldnevu so nogometaši na šolskem igrišču v Laškem odigrali tekme 14. kroga občinske lige v futsalu. V tokratnem krogu smo spremljali drugoligaški obračun med Zagradom in Sharks Rečica. Po zaostanku za tri gole so Zagrajčani v drugem polčasu prevzeli pobudo na igrišču in zrežirali pravi preobrat tekme. V le slabih dveh minutah so uspeli izid iznečiti, v zaključku tekme pa uspeli zadeti še enkrat in z rezultatom 4 : 3 slavili svojo peto zmago v sezoni.

Za nogometaši futsala 13. krog občinske lige

Za nogometaši občinske futsal lige je 13. krog, v katerem smo spremljali tekmo 1. lige med Lipovim Listom in Športnim klubom Breze, ki se je končala z rezultatom 2 : 7 za slednje. Ujeli smo tudi tekmo med Cinkarno Celje in Bako Hajek Teamom, kjer so s 4 : 1 slavili Celjani.

Amaterji prepričljivo do 5. zmage v sezoni

V 12. krogu smo spremljali drugoligaško tekmo med ekipama Play Off Debro in Amaterji, v kateri so slednji prepričljivo zmagali z rezultatom 1 : 6. V prispevku si lahko ogledate vrhunce omenjene tekme, ujeli pa smo tudi zadnji del tekme med Zagradom in PGD Laško – z 1 : 3 so zmagali slednji.

Cinkarna Celje z zmago nad ŠD Rečica utrdila vodstvo v skupnem seštevku

Po poletnem premoru se je v petek s tekmami 11. kroga nadaljevala občinska futsal liga, podaljšane počitnice je imela le ekipa ŠD Vrh nad Laškim 1, ki je bila prosta. V tokratnem krogu smo spremljali zadnji del tekme med Cinkarno Celje in ŠD Rečica, medtem ko se je tekma med Baumaxom in ŠK Breze končala brez boja.

PO POLOVICI SEZONE V VODSTVU CINKARNA CELJE IN SHISHA BAR

V petkovem 9. krogu občinske futsal lige smo spremljali drugoligaški derbi med najvišje uvrščenima ekipama Shisha Bar in ŠD Vrh nad Laškim 2. Po prvem polčasu brez zadetkov se je v drugem delu tekme mreža golov zatresla le dvakrat, obračun pa se je končal z neodločenim izidom 1 : 1. Na vrhu lestvice 2. lige vrstni red ostaja nespremenjen – vodi ekipa Shisha Bar, sledita ji ŠD Vrh nad Laškim 1 in Kolegi. V 1. ligi je po polovici lige Cinkarna Celje, ŠD Rečica in ŠK Breze zasedata 2. oz. 3. mesto.

Pred poletnim odmorom in jesenskim delom lige, bodo nogometaši v petek, 19. junija od 16. ure dalje, odigrali še tekme 10. kroga.

TEKMO MED ŠD REČICA IN ŠD VRH DOBILI REČIČANI

V 8. krogu občinske lige v futsalu smo spremljali prvoligaški obračun med ŠD Rečica (belo-modri dresi) in ŠD Vrh nad Laškim (rdeče-bele majice). Od 2. minute dalje je bila ekipa iz Rečice v vodstvu (1 : 0), v drugem polčasu pa so uspeli vodstvo še povišati z goloma Zlatka Dermote in Davida Goluha (3 : 0). V zadnji minuti tekme so mrežo nasprotnikov zatresli tudi nogometaši z Vrha in postavili končni izid 3 : 1. Z zmago so se Rečičani utrdili na 3. mestu na lestvici (5 zmag in 2 poraza), medtem ko je ekipa Vrh nad Laškim (4 zmage in 3 porazi) po lestvici spolzela za eno mesto in trenutno zaseda 5. mesto.

V SOSEDSKEM DERBIJU ZMAGA DEBRČANOV

Le še dva kroga ločita nogometaše občinske lige v futsalu do konca spomladanskega dela. V 7. krogu smo spremljali tekmo 2. lige med ekipama Play Off Debro in Barbara Team. V zaključku derbija je že kazalo, da se bosta ekipi razšli z neodločenim izzidom, a je gol v zadnjih dveh minutah Debrčanom prinesel še peto zmago v sezoni.

DEŽEVEN 6. KROG OBČINSKE LIGE

Kljub deževnemu petku so nogometaši odigrali tekme 1. in 2. občinske lige v futsalu. Nepremočena je ostala le ekipa AS Kačičnik, ki je bila v 6. krogu prosta. V objektiv preteklega kroga smo ujeli prvoligaša Lipov List in Baumax, katerih tekma se je na razmočenem igrišču končala z nekaj nesrečnimi padci in šestimi zadetki. Dva gola je zadela ekipa Lipov List, štirikrat pa je bila uspešna ekipa Baumax.

SHARKS REČICA DO DRUGE ZMAGE V SEZONI

V petek se je zaključil 5. krog občinske lige v futsalu, ki je bil odigran kljub deževnemu vremenu in posledično spolzkemu igrišču. Spremljali smo drugoligaško tekmo med ekipama Zagrad in Sharks Rečica, ki se je po prvem polčasu končala brez zadetka, že v 1. minuti drugega dela tekme pa so najprej povedli Zagrajčani. V zadnjih 12. minutah tekme so nato pobudo prevzeli Rečičani, ki so nasprotnikovo mrežo zatresli trikrat in zmagali z 1 : 3.

Zanimiv je bil tudi obračun med PGD Laško in ŠD Vrh nad Laškim. Pred 5. krogom sta ekipi zasedali prvo in zadnjo mesto na lestvici 2. lige, vendar je prva zmaga ekipe PGD Laško v sezoni in posledično prvi poraz nogometašev z Vrha (rezultat od zadnjem zvoku piščalke je bil 3 : 0) lestvico nekoliko prevetril.

CINKARNA CELJE Z NAPADALNO IGRO DO DRUGE ZMAGE

Po dvotedenskem premoru se je v petek, 8. maja, s 4. krogom nadaljevala občinska futsal liga. Tokrat smo spremljali tekmo med Cinkarno Celje in Bako’ team Hajek, ki se je končala z rezultatom 5 : 1. Bako’ teamovci, ki so igrali brez klasičnega golmana, niso našli rešitve za razigrane Celjane, ki so ob polčasu vodili z 2 : 1, do konca tekme pa so v nasprotnikov gol zadeli še trikrat.

Tekma med ekipama Kolegi in Shisha Bar se je končala z neodločenim izidom, čeprav je po prvem polčasu bolje kazalo Kolegom, ki so na odmor odšli s tremi goli prednosti. V nadaljevanju tekme so nogometaši Shisha Bara zaostanek izničili in v zadnjem delu tekme tudi povedli, vendar so Kolegi minutah pred iztekom obračuna uspeli izenačiti. Tekma se je končala z rezultatom 5 : 5. Po 3. krogu občinske lige v futsalu vodita ekipi ŠD Rečina v 1. ligi in ŠD Vrh nad Laškim 2 v 2. ligi.

Igrišče OŠ Primoža Trubarja Laško je v petek ponovno gostilo tekme 1. in 2. občinske lige v futsalu. Odigranih je bilo devet tekem, v prispevku pa si lahko ogledate povzetek obračuna med ekipama Bako’ team Hajek in AS Kačičnik, ki se je končal z rezultatom 5 : 2.

V petek, 10. aprila, se je na šolskem igrišču OŠ Primoža Trubarja Laško s 1. krogom začela 1. in 2. občinska liga v futsalu. V prispevku si lahko ogledate utrinke s tekme med Amaterji in Jurkloštrom, ponovno pa sta si nasproti stali ekipi ŠK Breze in NK Pivovar.

V petek, 3. 4., se je s pokalno tekmo začela občinska liga v malem nogometu – futsalu. V finalu sta se pomenili ekipi Športnega kluba Breze in Nogometnega kluba Pivovar. Po rednem delu tekme je bilo neodločeno (1 : 1), zato so o zmagovalcu odločali streli s 6-ih metrov.